Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized

Γιατί να αγοράσω στο παιδί μου μία teepeelicious;

Γιατί να αγοράσω στο παιδί μου μία teepeelicious; Να μερικοί σημαντικοί λόγοι:
Τα παιδιά, αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων. Εμείς ως γονείς, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να τονώνουμε την φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Τι καταλληλότερο όχημα λοιπόν, από μία ινδιάνικη σκηνή teepee, σχεδιασμένη μόνο για το δικό σας αγγελούδι και κατασκευασμένη με αγάπη και μεράκι από την ομάδα της teepeelicious. Tης πρώτης φίρμας στην Ελλάδα που σχεδιάζει και κατασκευάζει teepees.


wild_boys (5)Πρόκειται για ένα δώρο που θα κρατήσει πολλά χρόνια, ένα αντικείμενο που θα το χρησιμοποιήσει το νήπιο για να κρύβεται, να μπουσουλάει και να σε προσκαλεί να του διαβάσεις τα αγαπημένα του παραμύθια εκεί μέσα, που θα του θυμίζει πάντα την αγκαλιά σου. Όσο το παιδί θα μεγαλώνει, θα δημιουργεί τις δικές του φανταστικές ιστορίες, θα φιλοξενεί τα αγαπημένα του λούτρινα, κι αργότερα θα προσκαλεί τους συμμαθητές του να οργανώσουν την επίθεσή τους προς την αντίπαλη ομάδα παίζοντας καουμπόηδες και ινδιάνους, παιχνίδια διαχρονικά, που κρατάνε στο πέρασμα των δεκαετιών.

accessories by craftaholic.gr
accessories by craftaholic.gr

Το παιδί γίνεται έφηβος και απομονώνεται στη δική του teepee για να διαβάσει το αγαπημένο του βιβλίο, να μελετήσει για το σχολείο, να ακούσει μουσική, να μιλήσει στο τηλέφωνο…μέσα από το κρησφύγετό του!
kokeshi (5)

fashion _proncess_teepeeliciousΚαι φτάνουμε στη ζωή των ενηλίκων. Ομολογήστε το! Βλέποντας μια όμορφη εικόνα με μία teepee στημένη στο σαλόνι, με χουχουλιάρικα χαλιά, μαξιλάρες και μεθυστικά φωτάκια, να δημιουργούν ένα ρομαντικό σκηνικό, δε ζηλεύετε; Δε φαντάζεστε τον εαυτό σας εκεί μέσα, να απομονώνεται σε ένα δικό του κόσμο, μακρυά από την πίεση της καθημερινότητας; Να ονειρεύεστε πως είστε κάπου στην εξοχή, στο δάσος ή στην παραλία;
star denim (1)Και φεύγουμε από το εσωτερικό του σπιτιού μας για να ζήσουμε όμορφες, ανέμελες στιγμές με τα παιδιά μας, στην αυλή του σπιτιού, στη βεράντα, στο πικ-νικ που οργανώσαμε στο πάρκο, στον κήπο του εξοχικού, ακόμη και στην παραλία.
DSCN9145

DSCN9125
Όσο απλό κι αν ακούγεται, μία teepee και η αλληλεπίδραση με αυτή, αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του παιδιού σας. Ακόμη και οι εκπαιδευτικοί, σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική, κατανοούν το παιχνίδι των ρόλων και της ανάπτυξης της δημιουργικότητας που προσφέρει μία σκηνή. Έτσι, πολλές teepee, χρησιμοποιούνται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς.
happy_town3

pink_owl1
Μία teepee, μπορεί να γίνει ο τόπος που το παιδί σας θα μοιραστεί το πρώτο του μυστικό, ο χώρος που θα το μεταφέρει σε ένα νέο επίπεδο φαντασίας και δημιουργικότητας. Μη διστάσετε να αφήσετε το μικρό σας να απολαύσει τον ύπνο του μέσα στην teepee του, στο δωμάτιό του ή το σαλόνι του σπιτιού, αφού το εξοπλίσετε με ζεστές κουβέρτες, μαξιλάρια, ίσως κι έναν υπνόσακο.

photo: 365 days of bliss
photo: 365 days of bliss

Κι ας μην ξεχνάμε, η teepeelicious, δεν είναι, απλά, ακόμη μία παιδική σκηνή. Είναι μία σκηνή για όλες τις ηλικίες, ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το παιδικό δωμάτιο, το playroom, το καθιστικό, που ακολουθεί το στυλ του χώρου, δίνοντας το δικό της ιδιαίτερο στίγμα όπου τοποθετηθεί.
We love our teepeelicious!

Συντάκτης:

I'm an interior designer, who likes writing, photo shooting and travelling. I'm the owner of "space interiors" (an interior design office) I like also share ideas about decoration and more, so follow me ... www.decofairy.gr